SÜT REÇELLİ MİLFÖY TATLISI TARİFİ
Paratik ve gösterişli tarif isteyenler için harika bir fikir diyebilirim 😀
Çabucak elde edebileceğiniz bir lezzet
Üzerine Hindistan cevizi yada fındık ,fıstık serpebilirsiniz ...
Hatta Hindistan cevizine bi miktar gıda boyası damlatıp karıştırın fırından çıkan MİLFÖY tatlınızın üzerine süt reçelli gezdirin daha sonra renkendirilmiş Hindistan cevizini serpin..
Ben muska şeklinde kestim boş yaptım
Siz dilerseniz şerit şeklinde kesip ceviz koyarak rulo yapın ..
Oda mükemmel oluyor 🤗
Malzemeler
1 paket MİLFÖY hamuru
1 kutu Milchmädchen ( Süt reçelli )
Şekerli kahve sütü de diyebiliriz
Üzerine
File badem
Yapılışı
MİLFÖY hamurumuzu muska ,muska kesip
180 derece fırında
Pişiriyoruz üzeri kızarana dek
Fırından çıkartıyoruz üzerine bir fırça yardımı ile süt reçellinden sürüyoruz ve arzuya göre
Fındık,fıstık ,badem serperek
Servis tabağına alıyoruz
Afiyet olsun
No Comment to " SÜT REÇELLİ MİLFÖY TATLISI TARİFİ "