Scroll To Top
Son Yazılar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

RAFFAELLO kURABİYE TARİFİ

  Rafaello Kurabiyesi :Malzemeler   250gr oda sıcaklığında Tereyağ veya Margarin,
Yarım Çay Bardağı Pudra Şekeri
Yarım Paket Kabartma Tozu,
Yarım Paket 100gr File badem 
Yarım PAket 100 gr Un Halinde Çekilmiş Badem 
Aldığı kadar un
Üzeri İçin 
Hindistan Cevizi
Beyaz Çikolata
Süt Reçeli MILCHMÄDCHEN )
Yapılışı
Ele yapışmayan bir hamur elde edip misket haline getirip yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizin.150 derecede beyaz kalacak şekilde pişirin.Soğuduktan sonra Benmari erittiğiniz çikolataya süt reçeli ekleyin ve karıştırın,soğuyan kurabiyeleri önce bu sosa batırıp sonra hindistan cevizine bulayın.Bu ölçülerden iki tepsi çıktı.Afiyet Olsun.














PAYLAŞ:

No Comment to " RAFFAELLO kURABİYE TARİFİ "