RAFFAELLO kURABİYE TARİFİ
Rafaello Kurabiyesi :Malzemeler 250gr oda sıcaklığında Tereyağ veya Margarin,
Yarım Çay Bardağı Pudra Şekeri
Yarım Paket Kabartma Tozu,
Yarım Paket 100gr File badem
Yarım PAket 100 gr Un Halinde Çekilmiş Badem
Aldığı kadar un
Üzeri İçin
Hindistan Cevizi
Beyaz Çikolata
Süt Reçeli MILCHMÄDCHEN )
Yapılışı
Ele yapışmayan bir hamur elde edip misket haline getirip yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizin.150 derecede beyaz kalacak şekilde pişirin.Soğuduktan sonra Benmari erittiğiniz çikolataya süt reçeli ekleyin ve karıştırın,soğuyan kurabiyeleri önce bu sosa batırıp sonra hindistan cevizine bulayın.Bu ölçülerden iki tepsi çıktı.Afiyet Olsun.
No Comment to " RAFFAELLO kURABİYE TARİFİ "