Scroll To Top
Son Yazılar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

YUMURTA KAPAMA TARİFİ ( TEREYAĞLI HAŞLANMIŞ YUMURTA )


Canı gönülden selamlıyorum değerli takipçilerim sizleri .
Yumurta kapama enfes lezzetli ve sunumuyla kahvaltı soralarınıza renk katacak kahvaltı türüdür ;) Ben dün sabah kahvaltısına yumurta haşladım ama malesef ev halkım yemedi..Ben de buzdolabına kaldırdım.Bu sabahta nasıl değerlendiresm diye düşünürken aklıma tereyağlı baharatlı yumurta kapama geldi  ;)
Çok çabuk şip şak yapabilirsiniz :) Oh mis gibi ekmeğinizi baharatlı yağına bandıraaaa , bandıra yiyin dostlar  :)  Aman fazla kaçırmayın lop lop..
Yoksa kilolarda başını alıp gidiyor ;) Bakmayın siz benim öyle yapıp , yapıp yayınladığıma .Kiloma çok dikkat ederim ben.
Haydin kapama bir göz atalım nasıl oluyormuş yumurta kapama  :))))




Yumurta kapama tarifi


Malzemeler

》 4 adet haşlanmış yumurta


》 4 tatlı kaşığı tereyağ

》 1 tatlı kaşığı nane

》 1/ 2 tatlı kaşığı pul biber

》 fiske tuz

》 1 çay kaşığı karabiber


Yapılışı
↓↓↓↓↓↓↓



Tavaya yağı ve baharatları alıyoruz .kızmaya başladığında 3 dakika çevirip servis tabağına alıyoruz.Ortadan ikuye kesip yağını üzerine gezdirin  ;)
Servis ederken üzerine kıyılmış mayadanozda yakışıyor  ;).Benim yoktu  :(
Bence harika oluyor acı sevenler acı biber de serpebilir ...Afiyet olsun











PAYLAŞ:

No Comment to " YUMURTA KAPAMA TARİFİ ( TEREYAĞLI HAŞLANMIŞ YUMURTA ) "