RAFFAELLO TRUF TARIFI
Raffaello yapımını çoğu biliyordur ama eminim bu yöntemle çoğu denememuştir ;)
Ben eski tarifime göre içine çikolata ve sıvı krema ilave etmiyordum.Belki şuan tatlı olmaz mı diye düşünüyor olabilirsiniz.İnanın tam kıvamında oluyor..
Bu tarif artık favorim oldu diyebilirim ;) Yani iyi ki denemişim tutuuuu :)))))
Haydin kolay gelsin sizlere ;)
Raffaello truf
RAFFAELLO TRUF
NASIL YAPILIR ?
Gerekli malzemeler
----------------------------------
■ 400 ml milchmädchen ( süt reçeli ) yada sütlü kahfe sütü
■ 400 g hindistan cevizi
■ 200 g beyaz çikolata
■ 200 ml sıvı krema ( Schlagsahne )
Bulamak için yeterince hindistan cevizi
YAPILIŞI
---------------
Tencereye kremayı ,çikolatayı alıyoruz .Kısık ayarda ocakta çikolatayı ertiyoruz. Milchmädchen ( süt reçeli ) ilave edip karıştırıyoruz ve ocaktan alıyoruz .Hindistan cevizini de ilave edip karıştırıyoruz.30 dakika kadar bu karışımı buz dolabında bekletip ufak toplar yapıyoruz ve hindisdan cevizine bulayip tekrar 1 saat kadar dolaba kaldiriyoruz. Elimize yapışsada durdukça sertlesiyor turflar endişelenmeyin ..Tarifi tam kıvamında Tadını merak edenler için ....Arkasaşlar çok beğendi yani tam bir truff oldu .
Afiyet olsun
No Comment to " RAFFAELLO TRUF TARIFI "