Scroll To Top
Son Yazılar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

RAFFAELLO TRUF TARIFI


Raffaello yapımını çoğu biliyordur ama eminim bu yöntemle çoğu denememuştir ;)
Ben eski tarifime göre içine çikolata ve sıvı krema ilave etmiyordum.Belki şuan tatlı olmaz mı diye düşünüyor olabilirsiniz.İnanın tam kıvamında oluyor..
Bu tarif artık favorim oldu diyebilirim ;)  Yani iyi ki denemişim tutuuuu  :)))))
Haydin kolay gelsin sizlere  ;)






Raffaello truf









RAFFAELLO TRUF

NASIL YAPILIR ?

Gerekli malzemeler
----------------------------------

■ 400 ml milchmädchen ( süt reçeli ) yada sütlü kahfe sütü

■ 400 g hindistan cevizi

■ 200 g beyaz çikolata

■ 200 ml sıvı krema ( Schlagsahne )

Bulamak için yeterince hindistan cevizi

YAPILIŞI
---------------

Tencereye kremayı ,çikolatayı alıyoruz .Kısık ayarda ocakta çikolatayı ertiyoruz. Milchmädchen ( süt reçeli ) ilave edip karıştırıyoruz ve ocaktan alıyoruz .Hindistan cevizini de ilave edip karıştırıyoruz.30 dakika kadar bu karışımı buz dolabında bekletip ufak toplar yapıyoruz ve hindisdan cevizine bulayip tekrar 1 saat kadar dolaba kaldiriyoruz. Elimize yapışsada durdukça sertlesiyor turflar endişelenmeyin ..Tarifi tam kıvamında  Tadını merak edenler için ....Arkasaşlar çok beğendi yani tam bir truff  oldu .
Afiyet olsun


















PAYLAŞ:

No Comment to " RAFFAELLO TRUF TARIFI "