KREMALI BRUKSEL LAHANALI TAVUK GÖĞSÜ ( ZWIEBEL - SAHNE HÄNCHEN ) TARIFI
Almanların en çok bu yemeğini severim ve ara ,ara yaparım ;)Ama herzaman olduğu gibi az da olsa bir farklılık yaparım ;)
Zwiebel sahne Hänchen aslında sadece sahne ile yani sıvı krema ile karıştırılıyor ve tavuk göğsüne gezdirilip fırında kızarana dek pişiriliyor .Ben tavuk baharatı ile serperek karıştırdım.Ve kremasını 3 kutu sıvı krema ve zwiebel sahne tozunu çırpıp üzerine gezdirdim .500 g Brüksel lahanasını bol suda yıkadım ,haşladım ve onuda tavuk göğsüne ilave edip 220 derece de fırında pisiriyoruz ;)
Afiyet olsun
● 3 kutu schlag sahne ( sivi krema )
● 1 kilo tavuk göğsü
● 2 paket zwiebel - sahne Hähnchen toz
● 500 g Brüksel lahana
● yeterine tuzlu tavuk baharati
No Comment to " KREMALI BRUKSEL LAHANALI TAVUK GÖĞSÜ ( ZWIEBEL - SAHNE HÄNCHEN ) TARIFI "