Scroll To Top
Son Yazılar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

KREMALI BRUKSEL LAHANALI TAVUK GÖĞSÜ ( ZWIEBEL - SAHNE HÄNCHEN ) TARIFI

Almanların en çok bu yemeğini severim ve ara ,ara yaparım ;)
Ama herzaman olduğu gibi az da olsa bir farklılık yaparım ;)
Zwiebel sahne Hänchen aslında sadece sahne ile yani sıvı krema ile karıştırılıyor ve tavuk göğsüne gezdirilip fırında kızarana dek pişiriliyor .Ben tavuk baharatı ile serperek karıştırdım.Ve kremasını 3 kutu sıvı krema ve zwiebel sahne tozunu çırpıp üzerine gezdirdim .500 g Brüksel lahanasını bol suda yıkadım ,haşladım ve onuda tavuk göğsüne ilave edip 220 derece de fırında pisiriyoruz ;)
Afiyet olsun


Malzemeler


● 3 kutu schlag sahne  ( sivi krema ) 


● 1 kilo tavuk göğsü

● 2 paket zwiebel - sahne Hähnchen  toz 

● 500 g Brüksel lahana 

● yeterine tuzlu tavuk baharati 









PAYLAŞ:

No Comment to " KREMALI BRUKSEL LAHANALI TAVUK GÖĞSÜ ( ZWIEBEL - SAHNE HÄNCHEN ) TARIFI "