Scroll To Top
Son Yazılar
Blogger tarafından desteklenmektedir.

TART HAMURU ( BISQUIT)

Yaz mevsimin de en çok tercihim meyveli tart olur..
Birsürü tarifim var ama en çok bunu beğendim ;)
Siz de fark edeceksiniz inanın ;)
Hamurun özelliği hafif olması.
Yumurta ve şeker hafif derece de ocakta 5 dakika çırpılacak ..
Bu yöntem hamuru hafif olmasını sağlıyor ;)
Şantili yada pudingli üzerine dilediğiniz meyve dizebilirsiniz ;) Hayal gücünüze kalmış :))))

Haydiiiiin sıvayın kolacazlarını :)))))))
5 dakikada beşiktaş :))))))))

Tart hamuru (Bisquit  teig  )









Malzemeler

2 tane tart için gerekli malzeme

• 200 g şeker
•  4 yumurta
•  200 g un
• 1 paket kabartma tozu


Yapılışı

Yumurta ve şekeri tencereye alalım orta ısıda ocakta  5 dakika güzelce çırpalım.Sakın dibine tuturmayın..Ocaktan alalım ve soğmasını sağlayalım..Diğer malzemdleri de ilave edip  tskrar çırpalım ve yağlanmış ve unlanmış 26 cm tart kalıbına dökelim hamurumuzu..170 derece fırında 20 dakika pişirelim.







PAYLAŞ:

1 yorum to ''TART HAMURU ( BISQUIT) "

ADD COMMENT
  1. Gulum Gulom harikasin ... bu tarifi hemen notlarimin icinde aldim ;) Fadime

    YanıtlaSil